QR kode på gravsten

Digitale kirkegårde med QR koder på gravsten vinder indpas, og flere og flere pårørende benytter QR koderne til at mindes den afdøde. Med en QR kode på gravstenen, kan efterladte og pårørende gå på kirkegården og scanne koden på den afdødes gravsten, hvorefter de via smartphonen får adgang til oplysninger om den afdøde, som f.eks. se billeder, læse mindeord, høre musik, se video og meget andet.

Fortæl forskellige historier med dynamiske QR koder
Hos ZumoQR tilbyder vi dynamiske QR koder, hvor de pårrørende efter eget ønske, kan udskifte indholdet på QR koden, så QR koden f.eks. viser en ny video med afdøde, dette uden at QR koden på gravstenen skal udskiftes.
Læs mere om dynamiske QR koder her!


Hos ZumoQR kan vi levere QR koder til gravsten, vi kan ligeledes stå for oprettelse af QR koden og sammensættte og redigere det digitale indhold (billeder, lyd, viideo m.v.) som skal vises når QR koden bliver scannet fra gravstenen.
Kontakt ZumoQR for  mere infromation om mulighederne med QR koder på gravsten.


Få gratis QR koder med statistik!

Opret en Gratis-konto, og lav sikre dynamiske QR koder med real-time statistik.
Gratis-kontoen lukker aldrig, og du har altid adgang til dine QR koder!

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil