Få succes med sms

Der er ingen tvivl om at sms er et stærkt redskab til at komme i konatkt med dine kunder, men inden du går i gang med sms marketing, sms kundeklub, sms services m.v. er der mange ting du bør overveje. Hvordan er lovgivningen, hvad er din strategi, hvordan vil du rekruttere medlemmer/modtagere, hvilke sms budskaber vil du udsende, hvornår vil du udsende sms kampagner, hvilke sms systemer skal du benytte, hvad skal kunderne have ud af (fordele) at tilmelde sig netop din sms kundeklub? og meget meget andet.
 

Mange års erfaring i sms marketing

Fra sms sektionen "Få succes med sms" deler vi ud af vores viden om sms marketing, vi giver gode råd og tips, så du bliver bedst muligt klædt på til at få succes med dit sms tiltag. 
Hos Zumotools har vi  mange års erfaring med sms marketing og sms kundeklubber, det fortæller vi meget mere om på websitet www.zumosms.dk. Har du spørgsmål til SMS, så er du altid meget velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende snak om din sms marketing, muligheder m.v.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil