Extra fordele og besparelser

Hos Zumotools er vi glade for alle vores brugere og samarbejdspartnere, derfor har vi lanceret fordelsprogrammet, Extra - hvor vi på baggrund af kundevolumen, har indgået en række attraktive samarbejdsaftaler, der giver alle ZumoQR kunder og brugere adgang til Extra marketing fordele som bl.a.sms-beskeder, og adgang til markedets bedste systemplatforme - til brug for mobil-marketing, naturligvis til priser som giver mærkbare besparelser.
For  nærmere information om rabatter og systemadgang, skal du blot kontakte Zumotools på tlf. 70701800.

 


ZumoSMS - èt SMS system til mange formål

98% af alle personer der modtager en sms, læser beskeden! Derfor er der både god fornuft og mange fordele i, at benytte sms til at udsende budskaber som f.eks. tilbud, udsalg, events, førudsalg m.v. til dine kunder. Sms virker øjeblikkeligt (Quick Response), og det uanset om du har en tøjbutik, café, pizzaria, værksted, eller er selvstændig håndværker m.v.
Gennem Zumotools får du adgang til ZumoSMS, hvor du bl.a. spare -25% på alle 2-vejs SMS løsninger.

  

 

 

Professionelle animationsvideoer til spotpris

Nu kan du gennem Zumotools få lavet professionelle animationsvideoer til spotpriser.
animationsvideoer giver en fantastisk mulighed for, hurtigt at forklare om virksomhedens varer, produkter, services m.v. Animationsvideoer kan vises på smartphones, tablets, iPads, computere m.v. Men de kan også deles og distribueres på sociale medier som f.eks. facebook.

 

  

 

iBeacons og Beacon rabat (kommer snart)

Vil du belønne dine trofaste og loyale kunder for deres fysiske fremmøde i forretningen? Så kan du med denne iBeacon/Beacon løsning tilbyde dine kunder forretningens egen rabat-app, som sammen med iBeacons (en lille Bluetooth sender opsat i din forretning), give dine kunder særlige tilbud og rabatter på smartphonen. Løsningen er baseret på kundernes fremmøde i forretningen eller køb. Det er op til dig/forretningen, hvilke belønninger kunderne skal have.

 

 

 

 

 

 


 


App fra kun 3.000,-

Nu er det endeligt blevet muligt for små- og mellemstore virksomheder og butikker, at få en professionel app, uden det koster spidsen af en jetjager. Med denne app-løsning, får du din helt egen egen app, med et hav af funktioner. Appen kan hentes i både App Store og Google Play. Med denne app-løsning kommer du langt for få penge, uden at gå på kompromis med design og funktionalitet. Løsningen er genial, og kan prøves helt gratis. For gratis demokonto og udlevering af rabatkode, bedes du kontakte Zumotools.

 

 

 

 

 


Kundeklubløsning med bonusoptjening

&LOYALTY er navnet på denne effektive kundeløsning, hvor du med bonus- og rabatprogrammer kan sørge for at dine kunder kommer tilbage til butikken - igen og igen. Kundeklubløsningen er danskudviklet, og benyttes af over en halv million danske kunder, hvilket giver dig 100% tryghed for, at løsningen fungere optimalt for dig, dine medarbejdere, og kunder. Løsningen er unik og kan bl.a. integreres med websites, facebook, kasseterminaler og apps. For gratis demokonto og udlevering af rabatkode, bedes du kontakte Zumotools.

 

 

 

Alle priser er excl. moms, vejledende og gældende for ZumoQR kunder og brugere.

 

 

 

 

 

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil