Sikre QR koder med kommunerabat

Flere og flere kommuner og institutioner fra den offentlige sektor benytter ZumoQR til oprettelse af QR koder på fysiske materialer, som f.eks. foldere, plakater, indbetalingskort, lokationer/ruter m.v. Desuden til formål som borgerinformation, turistinformation, e-læring, vandaflæsning og mange andre formål. Det er meget afgørende, at QR koderne altid fungere korrekt, da det er katastrofalt og omkostningsfyldt, hvis en QR kode på en dyr tryksag, pludselig ikke virker som planlagt.

Mange kommuner og institutioner fra den offentlige sektor opretter stadig QR koder på tilfælde udenlandske websites, hvor der ikke er nogen support, kontrol eller sikkerhed for, at QR koderne virker i morgen. Når QR koderne oprettes på tilfældige websites er der ingen ikke back-up af QR koderne og fejl i URL-adressen kan ikke rettes. Desuden er statstik over hvor mange der har scannet QR koderne ikke tilgængelig samt andre uhensigtsmæssigheder. Der er med andre ord et stort behov for omtanke, sikkerhed og organisering, når man benytter QR koder. Derfor vælges ZumoQR i stigende grad som leverandør af QR koder til den offentlige sektor.


Sikkerhed, tryghed og organisering

Med en QR kode løsning fra ZumoQR får hver kommune, afdeling, institution m.v. adgang til sin egen QR kode konto. Her kan man oprette ubegrænset antal QR koder, organisere QR koderne i mapper, se statistik og rette i QR kodernes URL-adresser (efter QR koderne er trykt). Der tages ligeledes dagligt back-up af QR koderne, så brugerne altid kan finde, rette og downloade QR koderne.
Med ZumoQR konto får man dansk support, tryghed, sikkerhed og overblik over sine QR koder.Kommunerabat - spar op til 35%

ZumoQR tilbyder rabat til kommuner og offentlige institutioner. For at modtage kommunerabatten skal der være oprettet minimum 3 konti til enheder/afdelinger/institutioner indenfor samme kommune. Når dette er opnået, spare hver af de tilmeldte kommunale enheder -25% på deres ZumoQR konto. Hvis en enhed ønsker årlig fakturering gives der yderligere -10% rabat, således hver kommunalenhed kan spare op til -35%.
Er der fra starten ikke er oprettet 3 konti fra samme kommune, betales der normalpris. I det øjeblik der er opnået 3 konti fra samme kommune, modtager hver af de tilmeldte enheder rabat for alle fremtidige fakturaer.
 

EAN fakturering

Hver afdeling og/eller institution modtager sin egen EAN faktura, hvor den givne kommunerabat er fratrukket. Vælger man at modtage en helårlig EAN faktura (12 måneder forudbetalt) opnås yderligere -10% rabat.
 

Tilmeld kommunerabat

For tilmelding til kommunerabat bedes du kontakte Zumotools/ZumoQR.
Ved din henvendelse bedes du oplyse, hvilken kommune du hører under, samt dit EAN nr.
 

Kontakt

For nærmere information om kommunerabat, er du meget velkommen til at kontakt ZumoQR på tlf. nr. 7070 1800 eller sende en e-mail til info@zumotools.com.

 

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil