Dynamiske QR koder

Fra zumoQR-kontoer kan du oprette dynamiske QR koder, hvor du kan udskifte URL-adressen på dine QR koder - uden at skulle ændre QR koden i f.eks. en tryksag eller annoncekampagne. Forestil dig, at du har lanceret en dyr annoncekampagne med en QR kode, og du så efterfølgende finder ud af, at der er fejl i QR kodens URL-adresse eller webafdelingen har ændret websitestrukturen, så QR koden i annoncekampagnen linker forkert! Med zumoQR’s dynamiske QR koder er det ikke længere et problem; du ændrer bare QR kodens URL-adresse - så virker QR koden igen med øjeblikkelig virkning.

4 stærke fordele

 • Udskift link/URL-adresse på QR koden, når det passer dig
 • Undgå fejl i QR koden på annoncekampagner og tryksager
 • Link til websites, webshops, videoer, Youtube, facebook m.v.
 • Send QR koden til trykkeriet - indsæt linket på QR koden senere


Case: Dynamisk QR kode
Scan den viste QR kode nedenfor. QR koden linker lige nu til en video på Youtube. Hvis vi vil vise en anden video fra QR koden, eller linke QR koden ind til vores facebookside, så ændrer vi bare linket på QR koden fra vores zumoQR konto – så virker QR koden med det nye link, uden vi har udskiftet QR koden.


 

Prøv zumoQR gratis!

Opret en Gratis-konto til zumoQR, og prøv alle* QR kode funktioner helt gratis!
Gratis-kontoen lukker aldrig, og kan altid opsiges!

 
* Udvalgte funktioner kan kun tilgås fra et betalt konto-abonnement.

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil