QR koder til turister!

zumoQR tilbyder funktionen Language Pointer til QR koder.
Med Language Pointer funktionen kan du oprette QR koder, som automatisk finder ud af, hvilket sprog der er opsat i turisternes smartphones, når QR koden bliver scannet. I det øjeblik turisterne scanner QR koden, blive de automatisk sendt hen til websites, videoer osv. som bliver vist og præsenteret på de sprog, som turisterne taler og forstår.
 

 

Hvem kan med fordel bruge funktionen?
Language Pointer funktionen kan med fordel benyttes af turistforeninger, turist- & sommerhusudlejningsbureauer, museer, forlystelsesparker, turistattraktioner, samt offentlige institutioner, som kommuniker til udenlandske borgere.

Èn QR kode til alle sprog!
QR koder med Language Pointer funktionen kan opsættes til alle sprog, og der er ingen begrænsning for, hvor mange links/URL-adresser der må benyttes til en QR kode.

Læs mere om Language Pointer funktionen her!

 

Prøv zumoQR gratis!

Opret en Gratis-konto til zumoQR, og prøv alle* QR kode funktioner helt gratis!
Gratis-kontoen lukker aldrig, og kan altid opsiges!

 
* Udvalgte funktioner kan kun tilgås fra et betalt konto-abonnement.

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil