Jobzonen bruger QR koder

Siden maj 2012 har Jobzonen haft QR koder på henvisningsannoncer. Ved at scanne QR koderne får de jobsøgende mulighed for at se hele jobannoncen med det samme. "Det giver god mening at introducere QR koder i henvisningsannoncerne, fordi de er med til at bygge bro mellem de digitale medier og de fysiske medier. Med udbredelsen af internettet er vi blevet vant til, at man stort set altid kan læse mere via et link. Den mulighed har du ikke i et fysisk medie som en avis. Det får du med QR koden"; som Produktchef Christian Wandel udtrykker det.
Læs mere her!
 


Få gratis QR koder med statistik!

Opret en Gratis-konto, og lav sikre dynamiske QR koder med real-time statistik.
Gratis-kontoen lukker aldrig, og du har altid adgang til dine QR koder!

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil