Succes med QR koder vol. 4

Én QR kode til forskellige facebooksider!

I denne udgave af Succes med QR koder fortæller vi, hvordan man fra en og samme QR kode kan sende folk fra forskellige lande ind til virksomhedens markedsdifferentierede facebooksider.

Mange internationale virksomheder benytter facebooksider til at markedsføre virksomhedens brand og produkter.
Til formålet har virksomheden ofte oprettet en facebookside til hvert land/marked, hvor virksomheden er repræsenteret.
Opretter virksomheden en QR kode med funktionen Language Pointer fra zumoQR, kan virksomheden fra en og samme QR kode sende personer fra forskellige lande, automatisk hen til de facebooksider, hvor personerne kommer fra. Hvis virksomheden f.eks. har oprettet en facebookside til det engelske og danske marked, sendes de danske personer hen til den danske facebookside, mens de engelske personer sendes hen til den engelske facebookside.

QR koder med Language Pointer funktionen er i dette tilfælde rigtig smart, fordi virksomhedens markedsføringsafdeling bruger den samme QR kode i alt deres markedsføringsmateriale, herved minimeres risikoen for fejllinks i koderne,
og marketingmedarbejderne mister ikke overblikket.


Få gratis QR koder med statistik!

Opret en Gratis-konto, og lav sikre dynamiske QR koder med real-time statistik.
Gratis-kontoen lukker aldrig, og du har altid adgang til dine QR koder!

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil