zumoQR - Quick Response Marketing

zumoQR er et online QR management system til håndtering af QR koder.
I management systemet er det muligt at oprette og designe QR koder, udskifte URL-adresse, samt se og hente statistik
til eventuelt rapportering eller effektmåling. zumoQR er udviklet med det formål at gøre det nemt at oprette og håndtere
QR koder på tværs af kunder, kampagner og medieplatforme - uden at man mister overblikket.

zumoQR er et ideelt værktøj for reklame- og marketingbureauer, men kan med fordel også benyttes af detailkæder, butikker
og virksomheder med egen marketingfunktion eller marketingafdeling.
 

We are united

zumoQR er ejet af Zumotools ApS, som er specialiseret i at forsyne virksomheder og butikker, med kosteffektive mobilmarketing redskaber (tools) – særligt effektivt til brug for smartphones. Zumotools forsyner i dag en lang række kunder og samarbejdspartnere med brugervenlige marketingsystemer til håndtering af bl.a. QR koder, sms, sms kundeklubber, 2-vejs sms tjenester, QR koder, digitale stempelkort, samt professionelle mobilannoncer til brug for mobilannoncer, rabatkuponer, mobiltilbud m.v. Har du som kunde behov for rådgivning eller drift til din(e) løsning, tilbyder Zumotools også adgang til disse services. 

Se mere på www.zumotools.com

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil