Loyalitetsbureauet bruger zumoQR

Adm. direktør i Loyalitetsbureauet, Nicolaj Balle Ladiges siger: ”Det har været overraskende svært at fastholde overblikket over de mange QR koder, som vores kunder benytter. Samtidig har det nogle gange været nødvendigt at skulle ændre i QR kodens URL, som vi hurtigt fandt ud af ikke var nogen nem proces.
Desuden var det en større udfordring at levere hurtig statistik til vores kunder, da det har krævet manuel tracking og Google Analytics, for at få statistikken af hver enkelt kode. Det har medført dyr og kostbar tid, både for vores kunder og os selv”.

”Med zumoQRs administrationssystem har vi fået løst de nævnte problemstillinger på en let og overskuelig måde, som samtidig har givet os fuldt overblik over alle kundernes QR koder. I dag kan alle i vores organisation oprette QR koder i et og samme system. Så snart en kode er oprettet, er statistikken tilgængelig øjeblikkeligt, og vi undgår derfor at bruge tid og tekniske ressourcer på Google Analytics - og så er det naturligvis en kæmpe fordel, at vi kan udskifte URL’en med en anden, hvilket har givet vores kunder langt flere markedsføringsmæssige muligheder og kan derved skabe mere dynamiske kampagner”.

 ”Det korte af det lange er, at vi sparer en masse tid og ressourcer, for os selv og for vores kunder. Det gælder hvad enten, der er tale om en kode, der er oprettet med en forkert URL, - eller ved at have fuld overblik over samtlige koder, sidde med statistikken lige ved hånden og samtidig måle, hvilke kampagner performer bedst muligt”, slutter Nicolaj Balle Ladiges.

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil