Cameleon Reklamebureau

Vi har i vores arbejde med QR koder ofte benyttet forskellige gratis leverandører, hvilket faktisk har givet en hel del koordineringsarbejde. Vi havde behov for at simplificere vores arbejde, og her er zumoQR den helt rigtige udbyder. Alle vores QR-aktiviteter er nu samlet ét sted og endda hos en leverandør, som har en masse spændende funktioner, så vi kan evaluere hurtigt og nøjagtigt på scanningerne af koderne. At supporten så er på dansk, ja det er jo bare endnu en bonus.

Mark Lyngaa Wegeberg, adm. direktør hos Cameleon Reklamebureau.

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil