Bella Vista bruger QR koder

Frisører i det ganske danske land oplever i øjeblikket stor interesse fra diverse smartphones. 400 plakater dekorerer danske frisør-saloner, og et nyt QR kode management system, zumoQR, giver plakaterne en 2011-dimension.

QR koder er bestemt i fremmarch som et effektivt markedsførings-redskab. Den labyrintagtige figur kan spottes flere og flere steder og bruges på mange forskellige kreative faconer. Blandt andet har QR koderne den fantastiske egenskab, at de, ganske let, kan bygge bro mellem off- og online medier. Samtidig giver de traditionel trykt annoncering en moderne og tidssvarende dimension.

Zumotools har udviklet zumoQR, som er et dansk QR kodesystem til administration og håndtering af QR koder. Der er mange fordele ved at benytte zumoQR. F.eks. kan en bruger via eget log-in oprette QR koder, udskifte URL-adresser på eksisterende QR koder, se statistik for hver enkelt af sine QR koder, oprette noter og meget andet. Systemet leverer ganske enkelt frihed, kontrol og overblik over de QR koder, man benytter til forskellige formål,herunder markedsføringskampagner m.m.

Bella Vista har gennem mange år specialiseret sig i artikler til frisørbranchen med succes, og i den nye kampagne, hvor produktet er Schwarzkopfs nye kollektion til mænd, ”[3D] MENSION”, vil de skabe en både off- og online-kampagne. Derfor har Bella Vista valgt at benytte koderne i deres kampagne-materiale, idet alle med smartphone og en QR reader applikation kan se en fed video-promotion for Schwarzkopf-produktet.

Marketingansvarlig for Bella Vista, Signe Petersen, udtaler:

”Det er med stor tilfredshed, at vi benytter zumoQR til håndtering af vores QR koder. Systemet giver os stor grad af frihed, hvor vi uafhængigt af SEO-folk, med ét klik får udleveret statistik over, hvor mange der benytter og scanner QR koderne på vores markedsføringsmateriale.”

Bella Vista’s Schwarzkopf-plakater har i skrivende stund kun været i butikkerne i få dage, men på grund af QR koderne og det bagvedliggende statistik, kan det allerede aflæses at plakaterne, og i særdeleshed QR koderne bliver spottet. Koderne giver ganske enkelt trykt annoncering muligheden for effektmåling, hvilket ellers næsten kun har været muligt for digitale medier.

 

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil