2-vejs sms tjenester

Med NEM SMS kan du tilgå 2-vejs sms, hvilket er særligt smart, fordi alle personer kan finde ud af, at sende og modtage en sms-besked. Navnet 2-vejs skyldes, at man indsender én sms og modtager én sms - altså går sms'en 2-vejs.

Med 2-vejs sms kan forbrugeren sende en sms til 1272 + et ord (keyword), hvorefter der automatisk returneres en sms til forbrugeren. Den returnerede sms kan f.eks. indeholde tekster, rabatkoder, links til websider, tilbud, tilmeldingsformularer, kundetilfredshedsundersøgelser, tidsbestillinger og -bekræftelser, konkurrencer, link facebook-sider, donationer, afstemninger, download apps og meget meget andet.
 

Hvad er 2-vejs sms?

Du kender nok bedst 2-vejs sms fra TV-programmer som X-factor og Vild med dans, hvor du kan stemme på deltagerne i programmet ved at sende en sms til et 4-cifret nummer som f.eks. 1272 med et tilhørende ord (keyword). Når du har indsendt din sms, modtager du kort tid efter en sms, hvoraf det fremgår din stemme er registreret. Men 2-vejs sms kan bruges til meget andet.
  

Eksempel på automatisk tilmelding til kundeklub

Mange af Zumotools detailkunder benytter 2-vejs sms i forbindelse med tilmelding til kundeklubber. Her opstilles der typisk et display på disken, steamers på spejle m.v., som oplyser kunderne i butkken om de fordele de opnår ved at tilmelde sig kundeklubben, samt hvordan kunderne tilmelder sig - ved at sende en sms til 1272. Når forbrugeren har indsendt sms'en, registreres deres mobilnummer, navn m.v. automatisk på en modtagerliste i NEM SMS systemet – herefter modtager kunden en sms, som bekræfter at kunden nu er tilmeldt i kundeklubben. Løsningen er i dette tilfælde særlig smart fordi, det er kunden selv, der gør alt arbejdet. Butikspersonalet kan derfor bruge tiden på andre opgave, som  f.eks. at betjene kunder samt yde god og personlig kundeservice.
 

Fordele ved 2-vejs sms

 • Alle mennesker kan skrive, sende og modtage sms'er
 • Gør det nem for forbrugeren at linke til online tilbud, apps, annoncer, webshops m.v. 
 • Fungerer på alle mobiltelefoner og smartphones
 • Kræver ikke adgang til internettet
 • Kører automatisk og aktiveres af kunderne
   

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om mulighederne med 2-vejs sms, så er du altid meget velkommen til at kontakte Zumotools for en uforpligtende snak om de mange muligheder, der er med 2-vejs sms.

 

 

 

 • OPRET GRATIS KONTO

  Med en gratis zumoQR-konto får du en adgang til et fantastisk QR kode management system, hvor du kan oprette QR koder som med sikkerhed er reklamefri og altid virker. Gratis-kontoer lukker aldrig!
  Opret en gratis konto her!

 • QR KODER MED STATISTIK

  Fra din zumoQR-konto får du med bare et enkelt klik adgang til real-time statistik for dine QR koder, så du altid kan følge med i dine QR koders scanninger og performance fra sekund til sekund.
  Læs mere om real-time statistik her!

 • EXTRA FORDELE

  Som kunde og gratis bruger, har du adgang til Extra marketing fordele som f.eks. billige sms-beskeder, sms kundeklub, 2-vejs sms, SMSINBOX, digitale stempelkort, apps og meget andet godt.
  Se alle fordele her!

Copyright © 2010-2015. All rights reserved - Reproduction is stricktly prohibited.
Skrevet af Jesper Flindt - Google+ profil